Nieuws

Verbod asbesthoudende daken van de baan

Asbestverbod van de baan

Asbestcollectief ZLTO: ondernemer aan het woord

Corné van Stokkom uit Drimmelen meldde zich begin dit jaar aan voor de collectieve aanpak asbestsanering & dakrenovatie van ZLTO.

Private label +Calculatie

Leveringen dakpanelen vanaf medio juni 2017 voorzien van private label +Calculatie.

Nog meer naamsbekendheid!

Het wordt ‘s tijd dak ‘t dak doe…

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Hoog tijd dus om uw dak eens te doen!

Stimuleringsregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ verlengd

De stimuleringsmaatregel ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ is in de meeste provincies met één jaar verlengd. Agrariërs, voormalige agrarische ondernemingen en eigenaren van een voormalig agrarisch bouwblok kunnen een aanvraag voor subsidie indienen tot en met 31 oktober 2016.

LTO Nederland en NOS radio brengen asbestprobleem onder de aandacht

Bij boomkweker Poppelaars in Zundert was er op 14 oktober vroeg al een bijzondere drukte van belang. Dat kwam door de geplande verwijdering van 900 m2 asbestplaten op een bedrijfsgebouw door +Calculatie én de aanwezigheid van een team van Radio 1 om de asbestverwijdering live te volgen.

Artikel Nieuwe Oogst | Met fikse korting asbest verwijderen

Asbest goedkoper, gemakkelijker en sneller saneren kan via een collectief asbestsaneringsproject vanuit het Landelijk Stimuleringsprogramma Asbestveilige Agrosector. Dit is bedoeld om agrariërs bewust te maken van de asbestrisico’s.

Artikel Nieuwe Oogst | Brede asbestaanpak Boxtel-Liempde

Steeds meer ZLTO-afdelingen zetten hun schouders onder de aanpak van asbestdaken. Zo ook ZLTO Boxtel-Liempde. Ze keken wat langer om zich heen en kregen omliggende afdelingen en burgers mee.

ZLTO | Eerste asbestmeters van dak af

In navolging van Zeeland, is ZLTO nu ook in Brabant gestart met het laten verwijderen van asbesthoudende dakplaten bij leden.

+Calculatie | Méér dan alleen bouwcalculatie

De naam van dit onafhankelijke en dynamische bedrijf zegt het al: +Calculatie biedt meer. Niet alleen bouwcalculatie, maar desgewenst ook advisering en bouwbegeleiding tegen een scherpe prijs!